за нас

Дознајте повеќе

Beijing Superlaser Technology Co., Ltd. е професионален производител на медицинска и опрема за убавина кој интегрира истражување и развој, производство, продажба и сервис.Од своето основање во 2010 година. Фабриката за суперласери е посветена на истражување и развој на биомедицинска, фотоелектрична технологија, технологија за контрола и друга врвна професионална медицинска ласерска дерматолошка опрема и стана еден од најнапредните производители на фото-електронска медицинска убавина индустријата.

производ

 • Ласер за коса 808
 • Ласер за коса 808
 • HIFU машина за кревање лице
 • Ласер за отстранување на влакна со сертификат од FDA и CE

  Ласер за отстранување на влакна со сертификат од FDA и CE

 • Пикосенконд ласер

  Пикосенконд ласер

 • Фракционен CO2 ласер

  Фракционен CO2 ласер

Зошто да не изберете нас

Дознајте повеќе

Вести

Дознајте повеќе