rreth nesh

Ju njoftoni më shumë

Beijing Superlaser Technology Co., Ltd. është një prodhues profesionist i pajisjeve mjekësore dhe bukurie që integron R & D, prodhimin, shitjet dhe shërbimin.Që nga themelimi i saj në 2010. Fabrika e Superlaserit është përkushtuar në kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë biomjekësore, fotoelektrike, teknologjisë së kontrollit dhe pajisjeve të tjera profesionale të nivelit të lartë të dermatologjisë me lazer, dhe është bërë një nga prodhuesit më të avancuar të bukurisë mjekësore foto-elektronike industrisë.

produkt

  • Laser flokësh 808
  • Laser flokësh 808
  • Makinë për ngritjen e fytyrës HIFU

pse na zgjodhet ne

Ju njoftoni më shumë

Lajme

Ju njoftoni më shumë